Firma

Du skal cykle 4,88 km for at forbrænde en øl

Sunde og glade medarbejdere

Det vigtigste for alle arbejdspladser er at have glade og tilfredse medarbejdere. Der er i dag mange gode tiltag rundt omkring på danske arbejdspladser, såsom sunde madordninger, fitness tilbud og flextid, så medarbejderne kan nå forbi træningscenteret på vej hjem fra job.....

Vi kunne godt tænke os at tilbyde en løsning, som ikke stjæler flere timer at jeres medarbejderes sparsomme tid, giver en masse god kalorieforbrænding, forbedret blodcirkulation og samtidig vil kunne tilføre kontoret gode grin og interne sjove challenges.

Vi lever i en ny verdenssituation med Covid-19. Mange har arbejdet hjemmefra, og flere har oplevet at være mere stillesiddende end normalt. Vi er mange som har fået hjemmekontorer, som et supplement til kontorfællesskabet - og sådan vil det måske forsætte med at se ud fremover.

 

Du skal cykle 9,40 km for at forbrænde en Yankie bar

Officebike logo
Medarbejder snakker i headset på kontorcykel

Hvad skal en OfficeBike gøre godt for?

Den skal sikre at du ikke sidder stille hele dagen på jobbet. At cykle er en skånsom måde at få styrket dit kredsløb, forbrænde kalorier - og motionen vil give dig mere mentalt overskud i hverdagen.

Øger koncentrationsevnen

Kalorieforbrændende

Øger produktiviteten

Påvirker humøret positivt

Giver et sundt og sjovt arbejdsmiljø

Forebygger smerter fremkaldt af stillesiddende arbejde

Styrker sociale relationer på arbejdspladsen

Øger blodcirkulationen

Giver variation i arbejdsdagen

Sikrer en god arbejdsstilling

Forebygger stressrelaterede sygdomme