FAQ

Du skal først og fremmest kigge på om du har brug for en OfficeBike som er nem at flytte rundt på, eller om du godt kan have en lidt tungere cykel, som skal løftes, eller trækkes, når den flyttes. Forskellen er 5,5kg.

En anden ting som spiller ind, er din vægt. Vejer du over 100 kg, skal du vælge Steady, for at du sikres en stabil sidde- og kørekomfort.

Move er genial til lidt mindre plads, og kan klappes sammen og køres væk.

Steady er perfekt til dig, som gerne vil have en kontorcykel, som en integreret del af dit kontormiljø.

Med begge cykler kan du opnå en daglig motion, imens du passer dit arbejde.

Du kan se dine data i displayet på cyklen.

Her på kontoret aflæser vi displayet på vores cykler hver dag ved fyraften, og ligger vores data manuelt i vores Garmin app.

Herefter nulstilles displayet, så det er klart igen til at tracke en ny dag.

Er der flere kolleger på kontoret, som har OfficeBikes - kan man f.eks. lave et delt dokument i Teams, eller SharePoint, hvor man indlæser sine data dagligt, til kontorkonkurrencerne. 

Det er ikke meningen at du skal bruge din OfficeBike, som du ville bruge en motionscykel. I alt fald ikke imens du er på arbejde.

Du bør køre med en lav belastning og i et tempo som sikrer at du holder gang i dit kredsløb, men ikke så du sidder og dryp-sveder.

Typisk skifter man lidt frem og tilbage imellem sin normale kontorstol og sin OfficeBike - på den måde skifter du løbende arbejdsstilling og sikrer at du ikke får væskefylde, tunge ben i løbet af dagen.

Slet ikke!

Der er en udførlig brugsanvisning på dansk med og pedaler, sadel m.m. kan monteres på 10 min.

Nej, ikke udover efterspænding.

De er fuldkommen vedligeholdelsesfrie. Dog samler de støv, hvis de ikke bliver brugt 😉

Ja sagtens!

Brug en unbraco nøgle til at løsne de to skruer og fjern bøjlen. Skru herefter skruerne i igen.

Vi bilder os ikke ind at vi er bedre end alle andre... Men vi har gjort os umage med detaljerne, såsom pedaler som kan rumme en kontorsko, en lakering som er robust, samt en vinkling på stel/sadelpind, som gør det muligt at have en ergonomisk siddeposition, så man både kan cykle og arbejde samtidigt.

Vi er desuden en dansk virksomhed, som står på tæer for at yde den bedste service. Vi er til rådighed på telefon, mail og chat dagligt.

Alle cykler sendes ud fra vores hovedlager i Fredericia - så bestiller du inden kl. 13 på hverdage, så plejer GLS at sørge for at du har din OfficeBike dagen efter.

I trafikken, helt klart ja!

På kontoret nej, med mindre du har planer om at cykle så stærkt, at du ryger af din OfficeBike 🙂

Det gør du ved at sætte dig nogle daglige mål. Det kan enten være hvor mange kilometer du gerne vil køre, eller hvor mange kalorier du gerne vil forbrænde.

En anden motiverende ting er at lave kontor challenges.

  • Hvem kører længst på en uge?
  • Hvem har forbrændt flest kalorier?
  • Hvem kører med højeste belastning?

Kun hvis du indtager færre kalorier, end du forbrænder.

Men helt klart mere end på din kontorstol.. 🙂